Τεχνολογία

  • KidsGo με αγάπη!

YouTube Kids: Η εφαρμογή για παιδιά θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Φεβρουαρίου για Android συσκευές

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 26, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Τεχνολογία

YouTube Kids, η εφαρμογή θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Φεβρουαρίου για Android συσκευές

Η Google ετοιμάζει ξεχωριστή εφαρμογή YouTube για τα παιδιά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά (τουλάχιστον στην αρχή) για συσκευές Android στις 23 Φεβρουαρίου. Η δημιουργία του YouTube Kids ξεκίνησε με αφορμή τόσο την αύξηση του κοινού που παρακολουθεί videos ως οικογένεια, όσο και λόγω των πολλών παροτρύνσεων από γονείς.

youtube-kids-icon3

Από την φωτογραφία που διέρρευσε, βλέπουμε ότι το YouTube Kids θα περιλαμβάνει πληθώρα από παιδικά τηλεοπτικά shows (Sesam Street, Reading Rainbow, DreamworksTV κ.ά.), κατηγορία με εκπαιδευτικά videos και φυσικά μουσικά videos από παιδικά τραγούδια.

youtube-kids-icon2

Από θέμα ασφάλειας, αν το παιδί αναζητήσει ένα λίγο πιο ακατάλληλο video θα του εμφανίζεται μήνυμα να δοκιμάσει κάτι άλλο, ενώ οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν χρονόμετρο που θα κλείνει αυτόματα την εφαρμογή και δεν θα είναι εφικτή η επανεκκίνηση της χωρίς την τοποθέτηση του σωστού password.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.