Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

The Music School, καινούριο μουσικό talent show για παιδιά, χωρίς αποχωρήσεις!!!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 28, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

The Music School, καινούριο μουσικό talent show για παιδιά, χωρίς αποχωρήσεις!!!

Λατρεύει το παιδί σας την μουσική;

Σιγοτραγουδάει ασταμάτητα και παρακολουθεί συνέχεια τους επαγγελματίες μουσικούς;

Αν οι απαντήσεις σας είναι ναι, το Mega Tv ετοιμάζει κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Το πρώτο μουσικό talent show για παιδιά, χωρίς αποχωρήσεις!!!

Oι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 4 Ιουλίου.

Αν είσαι 8 – 14 ετών σου αρέσει να τραγουδάς και αγαπάς την μουσική… στο The Music School θα τα μάθεις ΟΛΑ από τους καλύτερους δάσκαλους ΚΑΙ ΘΑ τραγουδάς μαζί τους! Το The Music School ανοίγει σε λίγες μέρες και οι εγγραφές άρχισαν! Η φωνή σου και η διάθεση σου να μάθεις τα πάντα για την μουσική θα γίνει το εισιτήριο σου.

To πρώτο μουσικό talent show για παιδιά γεμάτο τραγούδι και συναίσθημα.

themusicschool-MegaTv-icon1

Ο στόχος της εκπομπής είναι να διδαχτούν 16 ταλαντούχα παιδιά την ιστορία της μουσικής και να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους μετά από μια σειρά μαθημάτων από καταξιωμένους και σημαντικούς δασκάλους (πρότυπα στην ελληνική μουσική βιομηχανία).

16 παιδιά με ταλέντο στο τραγούδι προκρίνονται έπειτα από auditions να μπουν στην μουσική ακαδημία του The Music School. Οι 4 επώνυμοι κριτές από τον χώρο της μουσικής, είναι ταυτόχρονα και δάσκαλοι των παιδιών.

Κάθε κριτής αναλαμβάνει να διδάξει 4 παιδιά.
Σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά παρουσιάζουν ένα τραγούδι που έχουν προετοιμάσει και βλέπουμε αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας τους μέσα στην εβδομάδα. Στη συνέχεια αξιολογούνται αλλά ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ: στην κλίμακα Καλός, Πολύ καλός και Άριστος.

Στο τέλος της βραδιάς ένα παιδί κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς και ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του.
Μετά από συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, φτάνουμε στους ημιτελικούς από τους οποίους θα προκριθούν 6 παιδιά. Στον μεγάλο τελικό εμφανίζονται και τα 16 παιδιά.
Όμως στον τελικό τα 6 παιδιά των ημιτελικών, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, για να προκύψει ανάμεσά τους ένας νικητής που θα κερδίσει μία υποτροφία σε μία έγκριτη σχολή μουσικής.

Ένας από τους δασκάλους θα είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, ένας μουσικός που έχει μεγάλη εμπειρία με τα παιδιά μέσω της ενασχόλησης του με το Μουσικό Εργαστηράκι. Τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι που τα σχολεία είναι κλειστά, για να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα μουσικής χωρίς να χάνουν ώρες από τα μαθήματά τους.

Δείτε τα σχετικά τρέιλερ:

112Number_icon9 1ο τρέιλερ,

112Number_icon9 2ο τρέιλερ,

Αν σας ενδιαφέρει, οι εγγραφές συνεχίζονται έως την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Mega.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.