Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Πως να μετρήσετε σωστά το ποδαράκι του παιδιού

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 15, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

Knock-Knock-Cool-Shoes-icon4

Knock-Knock-Cool-Shoes-small Τρόπος 1ος: Βάλτε το παιδί να πατήσει σε χαρτί και σχεδιάστε το περίγραμμα του ποδιού ακριβώς γύρω από το πόδι. Στη συνέχεια μετρήστε τα δυο ακρινά σημεία σε cm.

Knock-Knock-Cool-Shoes-icon2

Knock-Knock-Cool-Shoes-small Τρόπος 2ος: Βάλτε τα πόδια του παιδιού να ακουμπούν οι φτέρνες στον τοίχο. Βάλτε ένα βιβλίο στο σημείο που τελειώνουν τα δάχτυλα. Μετρήστε την απόσταση από τον τοίχο στο βιβλίο σε cm.

Knock-Knock-Cool-Shoes-icon3

Στη συνέχεια εξετάστε τον πιο κάτω πίνακα για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιού του παιδιού (EU size):

Knock-Knock-Cool-Shoes-icon1

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Knock-Knock-Cool-Shoes

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.