Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Παιδικό Αντιρατσιστικό Ποίημα

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 3, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα, Εκπαίδευση

Παιδικό Αντιρατσιστικό Ποίημα

AntiracistPoem_icon3

Η πληροφορία που το συνοδεύει ότι είναι «…ένα υπέροχο ποίημα που έχει γράψει ένα παιδί από την Αφρική και προτάθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως το καλύτερο ποίημα του 2006» δεν είναι αληθής.

Υπάρχουν αρκετές εκδοχές ως προς την καταγωγή του όπως ότι συγγραφέας είναι ο Μαλκομ Χ ή ένας Γάλλος ο Léopold Sédar Senghor αλλά πιθανώς είναι κι αυτές λανθασμένες.

AntiracistPoem_icon2

Όπως και να χει, κυκλοφορεί από το 1996 ως τραγούδι:

Πηγή: antikleidi.com

Antikleidi_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.