Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Back to School με τα Ελβετικά παγούρια SIGG!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 7, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

SIGG-icon2

Τα υπέροχα καινούργια σχέδια SIGG μόλις κατέκλυσαν την κυπριακή αγορά και είναι η ευκαιρία σας να χαρίσετε στα παιδάκια σας αυτό το υπέροχο δώρο, ιδανικό για την καινούργια σχολική χρονιά!

Η Ελβετική εταιρία SIGG είναι πανέτοιμη να εξοπλίσει τους μαθητές μας με την υπέροχη συλλογή της! Τα κορυφαία παγούρια που εισάγει στην Κύπρο η Marathon Trading μας συντροφεύουν στα ταξίδια μας, στις βόλτες μας, στις διακοπές μας, στις εκδρομές μας, και γίνονται το πιο «δροσιστικό» φιλαράκι των παιδιών μας, σε κάθε τους εξόρμηση.

SIGG-Generic-Kids-2016

Η καινοτόμα κατασκευή τους καθιστά τα παγούρια SIGG μοναδικά στο είδος τους! Η πρωτοποριακή επένδυση SIGG EcoCare εξασφαλίζει δροσερή, καθαρή γεύση χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε ίχνος μεταλλικής αίσθησης. Η νέα γενιά της επένδυσης SIGG EcoCare είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό ασφαλών, μη τοξικών συστατικών τα οποία συναντώνται στις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής συσκευασίας τροφίμων. Με σκοπό να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και ασφάλεια, η ελβετική εταιρία SIGG έχει αφαιρέσει από τη σύσταση της επένδυσης τις φθαλικές ενώσεις, τη δισφαινόλη (BPA) και άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC).

Τα παγούρια αλουμινίου SIGG είναι ελεγμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επιπλέον, είναι πιστοποιημένα και απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού, τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή των γονιών για τα παιδιά τους, για κάθε τους δραστηριότητα.

Σεβόμενη και το περιβάλλον, προτεραιότητα της εταιρίας είναι να κατασκευάζει παγούρια ανακυκλώσιμα, εξού και τα SIGG είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς όμως να υστερούν σε design, χρώματα και φανταστικούς παιδικούς ήρωες που τα κοσμούν εξωτερικά.

Ό,τι καλύτερο, λοιπόν, για την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού σας!

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα Public, New Baby City, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports και Mavros.

Back to school με SIGG, λοιπόν!

SIGG-icon1

Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy

SIGG-icon3

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.