Ταξίδια

  • KidsGo με αγάπη!

Rue Crémieux: Ο «πολύχρωμος» δρόμος του Παρισιού!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 31, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταξίδια

RueCrémieux_icon12a

Βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού και δεν περνά… απαρατήρητη από την ομορφιά αλλά και από τον αέρα που αναδίνει σε κάθε της γωνιά! Ο λόγος για τη διάσημη οδό Crémieux που κατασκευάστηκε το 1865 και έφερε αρχικά την ονομασία λεωφόρο Millaud μέχρι το 1897. Στην πορεία έλαβε το σημερινό της όνομα, ενώ αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς δρόμους του Παρισιού με πολύχρωμα μικρά σπιτάκια, ανθισμένα μπαλκόνια, ρετρό φωτισμό αλλά και πλακόστρωτες αυλές και στενά, γραφικά σοκάκια.

Μπιστρό και γραφικά εστιατόρια κρύβονται σε διάφορα σημεία, ενώ αποτελεί ένα από τους βασικούς δρόμους όπου διοργανώνονται διάφορα καλλιτεχνικά events, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πλήθος ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών περνούν καθημερινά από εκεί και φωτογραφίζονται σε υπέροχες πόζες!

photo Φωτογραφία 1,

RueCrémieux_icon1

photo Φωτογραφία 2,

RueCrémieux_icon2

photo Φωτογραφία 3,

RueCrémieux_icon3

photo Φωτογραφία 4,

RueCrémieux_icon4

photo Φωτογραφία 5,

RueCrémieux_icon5

photo Φωτογραφία 6,

RueCrémieux_icon6

photo Φωτογραφία 7,

RueCrémieux_icon7

photo Φωτογραφία 8,

RueCrémieux_icon8

photo Φωτογραφία 9,

RueCrémieux_icon9

photo Φωτογραφία 10,

RueCrémieux_icon10

photo Φωτογραφία 11,

RueCrémieux_icon11

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με αγάπη καλό ταξίδι!

Πηγή: perierga.gr

Perierga_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.