Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Τρίχρονο κοριτσάκι έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της σε καρκινοπαθή παιδιά

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 12, 2014 Συγγραφέας: Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου Κατηγορία: Διάφορα

EmilyJames_icon8

Συγκίνησε όλο τον κόσμο η απόφαση της τρίχρονης Emily James να κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να γίνουν περούκες για καρκινοπαθή παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της αξιαγάπητης Emily, της πρότειναν να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει ώστε να γίνουν περούκα για τα παιδιά με καρκίνο, αφού πρώτα της έδειξαν φωτογραφίες συνομηλίκων της με καρκίνο. Κάθισαν και της εξήγησαν ότι για να δωρίσει τα μαλλιά της, θα πρέπει να τα κόψει αρκετά κοντά, και ότι θα αργήσουν να μακρύνουν πολύ ξανά. Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν άλλαξε γνώμη, αλλά κούρεψε και την αγαπημένη της κούκλα.

EmilyJames_icon1

«Μερικές φορές τα παιδιά αρρωσταίνουν και τα μαλλιά τους πέφτουν. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό» είπε η μικρή Emily και πρόσθεσε «δεν θέλω κανένα παιδί να είναι στεναχωρημένο γιατί δεν έχει μαλλιά. Αυτό που θέλω είναι να τους δώσω τα μαλλιά μου. Έχω πολλά μαλλιά, απλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιο».

Έτσι επισκέφτηκε μαζί με την αγαπημένη της κούκλα Dolly (κούκλα Rapunzel) τον «θείο Μathew» (Matthew Collins, κομμωτής και στυλίστας της L’Oreal ) και ζήτησε να τους κάνει τα ίδια μαλλιά, ώστε να είναι ίδιες.

photo Φωτογραφία 1η

EmilyJames_icon5

photo Φωτογραφία 2η

EmilyJames_icon3

photo Φωτογραφία 3η

EmilyJames_icon2

photo Φωτογραφία 4η

EmilyJames_icon6

photo Φωτογραφία 5η

EmilyJames_icon7

Ένα πραγματικό μάθημα ζωής παραδίδει η μικρή Emily στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί, το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου:

Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου (Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.)
Διαχειριστής KidsGo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου

Η Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1972. Σε ηλικία 9 χρονών εγκατάσταθηκε οικογενειακώς στην Ελλάδα, την Λαμία, όπου εκεί τελείωσε το Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1995 αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π). Από το 1998 έως τον Ιούνιο του 2014 εργαζόταν στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta). Σήμερα ασχολείται με προγραμματισμό/σχεδιασμό και εφαρμογές διαδικτύου. Είναι ο δημιουργός και διαχειριστής του KidsGo. Είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη και έχει τρία παιδιά.