Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Oι Μικροί Μάγειροι, καλώς τον και τον Νοέμβρη… μήνα της μπανάνας!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Νοεμβρίου 6, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Oι Μικροί Μάγειροι, καλώς τον και τον Νοέμβρη… μήνα της μπανάνας!

Οι Mικροί Μάγειροι ηλικίας 2 ετών κι άνω ενώνουν τις μαγειρικές τους δυνάμεις για να φτιάξουν γευστικές συνταγές!

Ο στόχος των μαθημάτων, που λαμβάνουν χώρα σε έναν ευχάριστο χώρο στη Λευκωσία, είναι μέσω μαγειρικής (δηλαδή κάνοντας κάτι ευχάριστο και νόστιμο) τα παιδιά να κοινωνικοποιούνται, να αυξάνουν την αυτοπεποίθηση τους και να αναπτύσσουν διάφορες ικανότητες όπως λεπτής κινητικότητας, συντονισμό χεριού-ματιού αλλά και δεξιότητες λογικής και μνήμης.

Δέστε το πρόγραμμα τους για το μήνα Νοέμβριο, το μήνα της μπανάνας:

Oi-Mikroi-Mageiroi-November-icon2

Αν θέλετε να ενημερώνεστε απευθείας για τις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε μήνα, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα «Οι Μικροί Μάγειροι» στο facebook:

www.facebook.com/oimikroimageiroi

Από το KidsGo, με αγάπη, καλά μαγειρέματα!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.