Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για παιδιά άπορων οικογενειών!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 27, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για παιδιά άπορων οικογενειών!

Θα ψωνίσετε σχολικά είδη για τα παιδιά σας για τη νέα σχολική χρονιά; Έχετε σχολικά είδη τα οποία δεν χρειάζεστε αλλά είναι σε καλή κατάσταση; Με το σλόγκαν «Μην πετάτε καλής κατάστασης ή αν μπορείτε αγοράστε σχολικά είδη και γεμίστε τις τσάντες και τις καρδιές των παιδιών που έχουν ανάγκη» το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) προκηρύσσει την έναρξη Παγκύπριας εκστρατείας συλλογής σχολικών ειδών για παιδιά απόρων οικογενειών.

Η συλλογή σχολικών ειδών θα γίνεται από τα Σώματα Εθελοντών σε κάθε επαρχία μεταξύ Μαΐου – Αυγούστου 2015 για να είναι δυνατή η παράδοση στα παιδιά που έχουν ανάγκη στις αρχές Σεπτεμβρίου 2015.

Η αρχή κάθε νέας σχολικής χρονιάς είναι σημαντική για κάθε παιδί. Βοηθήστε όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν το σχολείο με αισιοδοξία και χαρά. Μάθετε στα παιδιά σας την αξία και χαρά της εθελοντικής προσφοράς.

Ένας την τσάντα και το μολύβι ή την κασετίνα, ο άλλος τα σχολικά ρούχα, ο τρίτος τετράδια και τέλος ο καθένας ότι μπορεί και θέλει να προσφέρει ώστε όλες οι τσάντες να γεμίσουν, οι καρδιές να ευφρανθούν και οι ψυχές να παρηγορηθούν.

Ας φροντίσουμε όλοι να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα για την καινούρια σχολική χρονιά.

Sillogi-sxolikon-eidon-2015-2016-icon2

Στοιχεία επικοινωνίας Σωμάτων για προσφορά σχολικών ειδών:
Λευκωσία 22512602, Λεμεσός 25737761, Λάρνακα 24650525, Πάφος 26953725, Αμμόχωστος 99124521, Κερύνεια 97743185

Διοικούσα Επιτροπή:
Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και Σώμα Εθελοντών Λευκωσίας

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.