Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Παρουσίαση βιβλίου «Μα, μπαμπά είναι χάλια!» στα βιβλιοπωλεία Πάργα.

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 2, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Παρουσίαση βιβλίου «Μα, μπαμπά είναι χάλια!» στα βιβλιοπωλεία Πάργα.

Τα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Παναγιώτας Πλησή

«Μα, μπαμπά είναι χάλια!»

Parga-Ma-mpampa-einai-xalia-icon3

Ελάτε να μιλήσουμε για σχέσεις, οικογένειες, μαμάδες, μπαμπάδες και να εκφραστούμε μέσα από θεατρικά παιχνίδια για όλα αυτά που ίσως θα θέλαμε να μοιραστούμε, αλλά ντρεπόμαστε!

Ηλικίες +6

ΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!

Parga-Ma-mpampa-einai-xalia-icon2Συγγραφέας: ΠΛΗΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 978-960-04-4563-3
ΣΕΛ.: 112
Σχήμα: 14 Χ 20,6
Εικονογράφηση: Ασπρόμαυρη
Εικονογράφος: ΣΓΟΥΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ
Βάρος: 195.00 γραμ.
Μαλακό εξώφυλλο
Ηλικία: Από 9 ετών, για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς

Στη μικρή λίστα των «Λογοτεχνικών Βραβείων του Αναγνώστη 2015» στην κατηγορία ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πρόλογος: Ελεονώρα Σουρλάγκα, ψυχολόγος

Η ιστορία μιλάει κυρίως για τον μπαμπά μου, και θα σας εξηγήσω τι τρέχει μ’ αυτόν. Μιλάει και για τη μαμά μου, αλλά δε συμβαίνει κάτι ανησυχητικό μ’ αυτήν.

Έχω ακόμη έναν μπαμπά, που δεν είναι ο μπαμπάς μου, αλλά πρέπει να τον βλέπω σαν μπαμπά μου και να λέω σε όλο τον κόσμο ότι τον έχω «σαν μπαμπά μου».

Όπως ίσως θα καταλάβατε, ο μπαμπάς μου έχει χωρίσει με τη μαμά μου. Πριν χωρίσουν όμως, πρόλαβαν και μου έκαναν δώρο και το χαζό αδελφό μου. Δυστυχώς, η ιστορία ασχολείται πολύ και με ένα πρόσωπο που θα ήθελα να μην υπάρχει. Την πρώτη και μοναδική φορά που είδα το κορίτσι του μπαμπά μου, του είπα: «Μα, μπαμπά, είναι χάλια!» Ο μπαμπάς μάς λέει πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την αγάπη που νιώθει για μένα και τον αδελφό μου. Και πως είναι διαφορετική αγάπη από αυτήν που νιώθει για τη Χάλια. Εγώ όμως ξέρω πως αν μας αγαπούσε πραγματικά θα άφηνε τη Χάλια.

Το διαζύγιο και οι νέες οικογένειες που μπορεί να δημιουργηθούν μετά, δοσμένα με χιουμοριστικό τρόπο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού χωρισμένων γονιών.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.