Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα: Δωρεάν είσοδος στο Fasouri Waterpark για τους όλους τους μπαμπάδες!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 11, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Fasouri2014_icon1

Το Fasouri Watermania Waterpark συνεχίζει τις οικογενειακές προσφορές!

Την Κυριακή 15 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, οι «καλύτεροι μπαμπάδες στον κόσμο» μπαίνουν στο Fasouri Waterpark ΔΩΡΕΑΝ.

Το υδροπάρκο της Λεμεσού δίνει την ευκαιρία στους μπαμπάδες να μοιραστούν μία αξέχαστη εμπειρία με τα παιδιά τους γεμάτη ατελείωτες βουτιές και ξέφρενη διασκέδαση.

Οι μαμάδες μπορούν να ξεκουραστούν κάνοντας μασάζ ή απολαμβάνοντας ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ δίπλα από την πισίνα.

Fasouri2014_icon2

Το Fasouri Watermania Waterpark υποστηρίζει την οικογένεια και ενθαρρύνει τις κοινές δραστηριότητες μεταξύ γονιών και παιδιών. Η προσφορά ισχύει για τους μπαμπάδες που θα συνοδεύουν τα παιδιά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες 25 714 235.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.