Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

07 Δεκ – 02 Ιαν: Λεωφόρος Χριστουγέννων στην Λευκωσία

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 12, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

07 Δεκ – 02 Ιαν: Λεωφόρος Χριστουγέννων στην Λευκωσία

Το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας με χαρά ανακοινώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη λειτουργίας της Λεωφόρου Χριστουγέννων.

Έχοντας σκοπό να προσφέρουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, η Λεωφόρος Μακαρίου αλλάζει ξανά πρόσωπο αλλά και όνομα από τις 7 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2015! Με την ευκαιρία των γιορτών και μετά τη περσινή μεγάλη επιτυχία της, η Λεωφόρος Χριστουγέννων ξανανοίγει τις πύλες της.

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων, αποτελείται από ξύλινα σπιτάκια, εορταστικό Λούνα Παρκ, πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, χώρο αναψυχής και εστίασης και πολλές εκπλήξεις. Τα σπιτάκια θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες πρωτότυπα και ελκυστικά προϊόντα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να συνάδει με το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Όπως και πέρσι, η Λεωφόρος Χριστουγέννων εκτιμάται ότι θα προσελκύσει πολλές χιλιάδες επισκεπτών όχι μόνο από τη Λευκωσία αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου.

Η Λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή για τα αυτοκίνητα καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ο χώρος αυτός, στον οποίο θα γίνει τοπιοτέχνηση, θα διακοσμηθεί γιορτινά με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια, γιρλάντες και στολίδια.

Leoforos-Xristougennon-Nicosia-2014-icon1

Leoforos-Xristougennon-Nicosia-2014-icon3

Leoforos-Xristougennon-Nicosia-2014-icon4

Leoforos-Xristougennon-Nicosia-2014-icon5

Leoforos-Xristougennon-Nicosia-2014-icon6

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Λεωφόρου Χριστουγέννων εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.