Διαγωνισμοί

 • KidsGo με αγάπη!

Κερδίστε ένα μάθημα ραπτικής αξίας 165 ευρώ από το δημιουργικό εργαστήρι Anemelia Fabric Creations!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 4, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διαγωνισμοί

Κερδίστε ένα μάθημα ραπτικής αξίας 165 ευρώ από το Anemelia Fabric Creations!

Διαγωνισμός για τους φίλους μας από Κύπρο:

Δηλώστε συμμετοχή, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα μάθημα ραπτικής (Τσάντες, Κούκλες-Plush Toys, Φούστα) αξίας 165 ευρώ από το δημιουργικό εργαστήρι Anemelia Fabric Creations!

Το Anemelia Fabric Creations προσφέρει ένα από τα ακόλουθα μαθήματα:

 • μάθημα για κούκλες – plush toys, διάρκεια 15 ώρες (συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά/εξοπλισμός)
 • μάθημα για τσάντες, διάρκεια 15 ώρες (συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά/εξοπλισμός)
 • μάθημα για φούστα, διάρκεια 12 ώρες. Δεν περιλαμβάνει ύφασμα, φερμουάρ, κουμπί και ζαχαρούλι.

Ο νικητής μας θα επιλέξει να παρακολουθήσει ένα από τα πιο πάνω μαθήματα. Τα μαθήματα γίνονται στα Λατσιά, επαρχία Λευκωσίας.

Anemelia-icon2

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δηλώστε συμμετοχή από 04 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου, κάνοντας τα ακόλουθα:

 1. κάντε Like στη σελίδα Facebook του KidsGo
 2. κάντε like στη σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook
 3. κάντε share (Δημόσια) τη σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού

Anemelia-Fabric-Creations-gift-icon1

Κάνοντας και τα 3 πιο πάνω βήματα, παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 25 /02/2015 στις 12 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ότι ο διαγωνιζόμενος έχει διαβάσει και ότι ρητά και ανεπιφύλακτα αποδέχεται τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα μάθημα ραπτικής (Τσάντες, Κούκλες-Plush Toys, Φούστα) αξίας 165 ευρώ από το δημιουργικό εργαστήρι Anemelia Fabric Creations.
 • Ο διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Το www.randomizer.org εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Κατά την κλήρωση θα γίνει και επιλογή ενός (1) αναπληρωματικού νικητή.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, κάτοικος Κύπρου, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο kidsgo.com.cy και Anemelia Fabric Creations, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα δεν θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή μηνύματος στο Facebook. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidsgo.com.cy.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή δέκα ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 • Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του KidsGo και Anemelia Fabric Creations και στη σελίδα facebook του KidsGo και Anemelia Fabric Creations επίσης, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Το kidsgo.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

FLYER-Anemelia

Από το kidsgo.com.cy και το Anemelia Fabric Creations καλή επιτυχία!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.