Διαγωνισμοί

  • KidsGo με αγάπη!

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Shrek, Ο Βασιλιάς του Βάλτου» στο Ζήνα Πάλας Λευκωσίας! Κάθε βδομάδα μέχρι τέλος του Οκτώβρη, 2 τυχεροί θα κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Οκτωβρίου 6, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διαγωνισμοί

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Shrek, Ο Βασιλιάς του Βάλτου» στο Ζήνα Πάλας Λευκωσίας! Κάθε βδομάδα μέχρι τέλος του Οκτώβρη, 2 τυχεροί θα κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση!

 

Διαγωνισμός για τους φίλους μας από Κύπρο!

Δηλώστε συμμετοχή, μπείτε στην κλήρωση της κάθε βδομάδας και 2 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Shrek, Ο Βασιλιάς του Βάλτου» στο Ζήνα Πάλας Λευκωσίας!

Ένα υπέροχο, αστείο και τρυφερό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δηλώστε συμμετοχή από 06 Οκτωβρίου 2015 έως 30 Οκτωβρίου 2015, κάνοντας τα ακόλουθα:

  • κάντε like στη σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook
  • κάντε share (Δημόσια) τη σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού

Shrek-o-vasilias-toy-valtoy-diagonismos

Κάνοντας και τα 2 πιο πάνω βήματα, παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή μέχρι 30 Οκτωβρίου 2015.

Για 4 συνεχόμενες βδομάδες του Οκτώβρη κάθε Παρασκευή στις 12 το βράδυ θα γίνεται η κλήρωση και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινώνονται το Σάββατο κάθε βδομάδας.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ότι ο διαγωνιζόμενος έχει διαβάσει και ότι ρητά και ανεπιφύλακτα αποδέχεται τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Shrek, Ο Βασιλιάς του Βάλτου» στο Ζήνα Πάλας Λευκωσίας.
  • Ο διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή του Οκτώβρη 2015 θα διεξάγεται ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Το www.randomizer.org εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Κατά την κλήρωση θα γίνει και επιλογή ενός (1) αναπληρωματικού νικητή.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο κάτοικος Κύπρου, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο kidsgo.com.cy και ACT THEATRE, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα δεν θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή μηνύματος στο Facebook. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidsgo.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή δέκα ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  • Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του KidsGo και στη σελίδα facebook του KidsGo και ACT THEATRE επίσης, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Το kidsgo.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Shrek-o-vasilias-toy-valtoy-icon1

Από το kidsgo.com.cy και το ACT THEATRE καλή επιτυχία!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.