Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Λέμε «καλή επιτυχία» στη Σοφία ενόψει Junior Eurovision!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Νοεμβρίου 5, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Λέμε «καλή επιτυχία» στη Σοφία ενόψει Junior Eurovision!

Η Κύπρος στις 15 Νοεμβρίου στη Μάλτα στα πλαίσια του διαγωνισμού Eurovision Junior 2014 θα διεκδικήσει μια πολύ υψηλή θέση.

Η φετινή εκπρόσωπος της Μεγαλονήσου δεν είναι άλλη από την γλυκύτατη δεκατριάχρονη Σοφία Πατσαλίδου με το τραγούδι της «Η πιο όμορφη μέρα».

Το νέο αυτό single «Η πιο όμορφη μέρα» επιμελήθηκαν σε στίχους ο Άλεξ Παναγής, ο Σταύρος Σταύρου και η Σοφία Πατσαλίδου, ενώ η μουσική ανήκει στον Άλεξ Παναγή.

Eurovision-Junior-2014-Cyprus-icon1

Η νεαρή Σοφία Πατσαλίδου, θα παρουσιάσει το τραγούδι της «Η πιο όμορφη μέρα» σε ένα μεσημεριανό πάρτι στο The Mall of Cyprus, το ερχόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Αυτό σίγουρα αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την εκπρόσωπό μας και γιατί όχι, να της μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια ενόψει του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα στις 15 Νοεμβρίου.

Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν μαζί με την Σοφία, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της και να πάρουν τα αυτόγραφά τους.

Junior-Eurovision-2014-icon2

Το video clip ανέλαβε ο Κλείτος Κλείτου με την καθοδήγηση της δασκάλας φωνητικής της Σοφίας, την Κατερίνα Χριστοφίδου, ενώ τη χορογραφία ανέλαβε ο γνωστός Κύπριος χορογράφος Χάρης Σάββας και την παραγωγή η Silver Spotlight Productions σε συνεργασία πάντα με το ΡΙΚ.

Απολαύστε το videoclip:

Σοφία μας από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.