Διαγωνισμοί

 • KidsGo με αγάπη!

Κερδίστε έναν καμβά για παιδικό δωμάτιο με το όνομα του παιδιού σας, από το δημιουργικό εργαστήρι ENT-art!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Οκτωβρίου 5, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διαγωνισμοί

Κερδίστε έναν καμβά για παιδικό δωμάτιο με το όνομα του παιδιού σας, από το δημιουργικό εργαστήρι ENT-art!

 

Διαγωνισμός για τους φίλους μας από Κύπρο και Ελλάδα!

Δηλώστε συμμετοχή, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε έναν καμβά για παιδικό δωμάτιο με το όνομα του παιδιού σας από το δημιουργικό εργαστήρι ENT-art!

ENT-art! Μικρά έργα τέχνης για να τα χαρίσετε στους μικρούς σας φίλους, κι όχι μόνο!

Το ENT-art προσφέρει έναν καμβά σε διαστάσεις 30×40 cm, ζωγραφισμένο σε βαμβακερό μουσαμά με ακρυλικά χρώματα. Ο νικητής θα μπορεί να διαλέξει όποιο θέμα θέλει από την σελίδα ENT-art με το όνομα της προτίμησης του, φυσικά!

Κάθε πίνακας είναι μοναδικός γιατί είναι χειροποίητος και γίνεται με πολλή αγάπη και πολλή χαρά!

Diagonismos-kamvas-ENT-art-icon4

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δηλώστε συμμετοχή από 05 Οκτωβρίου 2015 έως 31 Οκτωβρίου 2015, κάνοντας τα ακόλουθα:

 • κάντε like στη σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook
 • κάντε share (Δημόσια) τη σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού

Diagonismos-kamvas-ENT-art-icon11small

Κάνοντας και τα 2 πιο πάνω βήματα, παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015.

Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 31/10/2015 στις 12 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ότι ο διαγωνιζόμενος έχει διαβάσει και ότι ρητά και ανεπιφύλακτα αποδέχεται τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε έναν παιδικό καμβά με το όνομα του παιδιού σας από το δημιουργικό εργαστήρι ENT-art.
 • Ο διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Το www.randomizer.org εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Κατά την κλήρωση θα γίνει και επιλογή ενός (1) αναπληρωματικού νικητή.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο κάτοικος Ελλάδας και κάτοικος Κύπρου, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο kidsgo.com.cy και ENT-art, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα δεν θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή μηνύματος στο Facebook. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidsgo.com.cy.
 • Το δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στον νικητή. Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή δέκα ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 • Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του KidsGo και στη σελίδα facebook του KidsGo και ENT-art επίσης, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Το kidsgo.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Diagonismos-kamvas-ENT-art-icon6

Από το kidsgo.com.cy και το ENT-art καλή επιτυχία!!!

Άλλα σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.