Αποφθέγματα σοφίας

  • KidsGo με αγάπη!

Καθένας μας είναι ξεχωριστός και μοναδικός.

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 8, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Αποφθέγματα σοφίας

sofa-logia-203-small

sofa-logia-look-2Καθένας μας είναι ξεχωριστός και μοναδικός.
Δεν ωφελεί να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους.

sofa-logia-203

sofa-logia-look-2Τα καλύτερα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι αντικείμενα, αλλά πράγματα όπως τα χαμόγελα, οι φίλοι, η οικογένεια, ο ύπνος, οι ωραίες στιγμές, το γέλιο, οι αγκαλιές, η φιλία, η ελπίδα, η πίστη και η σοφία.

sofa-logia-202

sofa-logia-look-2Δώσε χέρι γύρω σου, σε έναν φίλο. Σε μικρότερο ή μεγαλύτερο, δεν έχει σημασία. Η ευχαρίστηση που θα νιώσεις είναι η ίδια.

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.