Αποφθέγματα σοφίας

  • KidsGo με αγάπη!

Είμαι λυπημένη, πληγωμένη, θυμωμένη, απογοητευμένη. Αλλά ξέρεις κάτι;

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 10, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Αποφθέγματα σοφίας

sofa-logia-204-small

sofa-logia-look-2Μια ευχάριστη και χαρούμενη ζωή δεν έρχεται από εξωτερικά πράγματα: ο άνθρωπος αντλεί από μέσα του, σαν από πηγάδι, ευτυχία και χαρά.
Πλούταρχος

sofa-logia-look-2Είμαι λυπημένη, πληγωμένη, θυμωμένη, απογοητευμένη. Αλλά ξέρεις κάτι;
Θα φορέσω ένα χαμόγελο και θα προχωρήσω μπροστά! Θα πονέσει, αλλά αξίζει!

sofa-logia-204

sofa-logia-look-2Η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να σε βοηθήσει να παραβλέψεις τους άσχημους, να ανεχθείς τους δυσάρεστους, να αντιμετωπίσεις το αναπάντεχο και να χαμογελάσεις στο αβάστακτο.
Μοσέ Γουάντους

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.