Αποφθέγματα σοφίας

  • KidsGo με αγάπη!

Το ‘χω αυτό το κουσουράκι από μικρή. Όταν ρίχνουν κάποιον οι άλλοι κάτω…

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 12, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Αποφθέγματα σοφίας

sofa-logia-165-small

Signs-Youre-Burnt-Out-Mom-simadia-oti-eiste-mia-eksouthenomeni-mama-icon5Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου αποκαλύπτεται όταν κατέχει δύναμη και εξουσία.
Αυτές φουντώνουν κάθε πάθος και φανερώνουν κάθε κρυμμένο ελλάτωμα.
Πλούταρχος

Signs-Youre-Burnt-Out-Mom-simadia-oti-eiste-mia-eksouthenomeni-mama-icon5Τόσα έζησα, τόσα έμαθα, τόσα λέω κι απ’ όσα διάβασα ένα κράτησα καλά, σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος.
Κατερίνα Γώγου

Signs-Youre-Burnt-Out-Mom-simadia-oti-eiste-mia-eksouthenomeni-mama-icon5Ο πατέρας μου έλεγε ότι υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων στον κόσμο: αυτοί που δίνουν και αυτοί που παίρνουν.
Αυτοί που παίρνουν τρώνε καλύτερα, αλλά αυτοί που δίνουν κοιμούνται καλύτερα.
Marlo Thomas (Αμερικανίδα ηθοποιός & φεμινίστρια)

Signs-Youre-Burnt-Out-Mom-simadia-oti-eiste-mia-eksouthenomeni-mama-icon5Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα.
Mark Twain (Αμερικανός συγγραφέας)

Signs-Youre-Burnt-Out-Mom-simadia-oti-eiste-mia-eksouthenomeni-mama-icon5Το ‘χω αυτό το κουσουράκι από μικρή.
Όταν ρίχνουν κάποιον οι άλλοι κάτω, εγώ τρέχω να του συμπαρασταθώ. Μη χάσω…
Στο τέλος σηκώνεται αυτός και για ν’ αποδείξει τη δύναμή του, ρίχνει κάτω εμένα.
Αλκυόνη Παπαδάκη

sofa-logia-165

Signs-Youre-Burnt-Out-Mom-simadia-oti-eiste-mia-eksouthenomeni-mama-icon5Μόνο ένα πράγμα μπορεί να εμποδίσει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα: Ο φόβος της αποτυχίας.
Πάολο Κοέλιο

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.