Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Video: η πιο όμορφη αλφαβήτα από έναν πιτσιρικά όλο γλύκα

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 16, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

Video: η πιο όμορφη αλφαβήτα από έναν πιτσιρικά όλο γλύκα

O John David είναι ένα αγοράκι δύο χρονών, το οποίο προσπαθεί μαζί με την μαμά του να μάθει την αλφαβήτα. Ο John έχει σύνδρομο Down και αυτή ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να πει τόσο καλά όλα τα γράμματα και μάλιστα, on camera.

Η γιαγιά του John, Pam Gables Sapp, όταν είδε το video θέλησε να το κοινοποιήσει στο Facebook. Η σχετική ανάρτηση δεν άργησε να γίνει viral, αφού ο μικρός μαχητής είναι όλο γλύκα και η χαρά του μετά από την ορθή εκφώνηση κάθε γράμματος είναι αρκετή για να ζεστάνει και την πιο «κρύα» καρδιά. Η επιτυχία του John έγινε, επίσης, όχημα ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Down.

Όπως σημειώνεται στο ABC News, η γιαγιά λέει: «Τον τελευταίο χρόνο είχε αρχίσει να λέει λίγα λόγια, όπως «μαμά και μπαμπά» αλλά το γεγονός ότι κατάφερε να αρθρώσει κάθε γράμμα, ήταν εκπληκτικό για εμένα». Η μαμά του αξιαγάπητου John, Hannah Marlin, πρόσθεσε πως ο μικρός παρακολουθεί πρόγραμμα παρέμβασης στην ομιλία από 6 μηνών, κάτι που τον βοηθάει πολύ να επιτύχει τους στόχους του.

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν και το γεγονός ότι είναι σε θέση να ευαισθητοποιήσει για το σύνδρομο Down. Είναι σίγουρα κάτι που θα μπορούσε να δώσει ελπίδα. Από την πλευρά των γονέων, απλά να ξέρετε να έχετε επιμονή και μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Θα φτάσουν στον σταθμό τους, όταν είναι έτοιμοι».

Αυτή είναι η πιο γλυκιά αλφαβήτα

 

Πηγή: www.pathfinder.gr

Pathfinder-logo

Φωτογραφία: από τη σελίδα της γιαγιάς Pam στο Facebook

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.