Βιβλιοπαρουσιάσεις

  • KidsGo με αγάπη!

Το ταξίδι του Ατρόμητου Δοντούλη

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Νοεμβρίου 20, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Βιβλιοπαρουσιάσεις

Το ταξίδι του Ατρόμητου Δοντούλη

«Τα πρώτα δόντια που βγάζουμε, τα πρώτα δόντια που χάνουμε, οι πρώτες μας επισκέψεις στον οδοντίατρο, τα πρώτα παραμύθια για νεράιδες και πειρατές…»

Η κλινική «Dr. Zenonos – The Dental Clinic», ανέλαβε σε συνεργασία με την ORB Marketing & Communications Boutique, τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού παραμυθιού γραμμένο από τον Κώστα Χάρπα, που διδάσκει στα παιδιά με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, για την υγιεινή των δοντιών και των ούλων τους.

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon1

Όλα τα παιδιά θέλουν να ακούσουν και να ταξιδέψουν δίπλα σε νεράιδες και πειρατές, γι’ αυτό και οι συντελεστές της ιδέας, αποφάσισαν να ρίξουν το μικρό δοντούλη στον κόσμο της περιπέτειας, επιχειρώντας μέσα από το λανσάρισμα του πρώτου παραμυθιού της νέας εκπαιδευτικής σειράς παιδικών εκδόσεων «Οι Περιπέτειες στη Δοντούπολη», να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους «κάτω από ένα ροδοκόκκινο ουρανό μίας… σαλιαρούλας θάλασσας» και να δώσει έμφαση στη σημασία της καθημερινής στοματικής φροντίδας και πρόληψης της τερηδόνας.

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon10

…και επειδή μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις… δείτε μερικές από τις σελίδες του παραμυθιού «Το ταξίδι του Ατρόμητου Δοντούλη»:

photo σελίδα 1η,

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon2

photo σελίδα 2η,

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon3

photo σελίδα 3η,

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon4

photo σελίδα 4η,

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon5

photo σελίδα 5η,

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon6

photo σελίδα 6η,

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon7

Το παραμύθι «Το Ταξίδι του Ατρόμητου Δοντούλη», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε έντυπη μορφή και δωρεάν, από την κλινική, Dr. Zenonos – The Dental Clinic, στη Λεμεσό, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της κλινικής! Το παραμύθι είναι μεταφρασμένο / εκδομένο στην αγγλική και τη ρωσική γλώσσα.

Επίσης σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να το βρείτε εδώ

Μάλιστα αυτή την περίοδο, η ομάδα της κλινικής και ο συγγραφέας του παραμυθιού, παρουσιάζουν το παραμύθι σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία και σχολεία.

To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon9To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon12To-taxidi-tou-Atromitou-Dontouli-icon13

«Το ταξίδι του Ατρόμητου Δοντούλη»
Ιδέα & Υλοποίηση: ORB Marketing & Communications Boutique
Συγγραφέας: Κώστας Χάρπας

Από το KidsGo με αγάπη, καλή ανάγνωση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.