Βιβλιοπαρουσιάσεις

  • KidsGo με αγάπη!

Διατροφοπαιχνιδιάρηδες, μια ειδική έκδοση για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 14, 2014 Συγγραφέας: Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου Κατηγορία: Βιβλιοπαρουσιάσεις, Διατροφή

Διατροφοπαιχνιδιάρηδες, μια ειδική έκδοση για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Για κάθε γονιό που μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχει ένα «καυτό» ερώτημα σε σχέση με τη διατροφή του: «Πώς θα το κάνω να αγαπήσει τα πολύτιμα για την υγεία του φρούτα και τα λαχανικά»;

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι με την απειλή και την τιμωρία δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχουν πολλά τεχνάσματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς για να εντάξουν αυτές τις τροφές στο διαιτολόγιο των παιδιών. Ο διαιτολόγος – διατροφολόγος, MSc, Παρασκευάς Παπαχρήστος, ιδρυτής του medNutrition.gr, εμπνεύστηκε ένα ακόμη: να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τα φρούτα και τα λαχανικά… ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ.

medNutrition_LOGO

Δεν είναι εύκολο να πείσεις ένα παιδί να φάει αχλάδι, αγκινάρα ή …κολοκάσι, αλλά αφού ζωγραφίσει τον ποδηλάτη Αγγιναρούλη, τον κύριο Πορτοκάλη που λατρεύει το skate και την Καροτούλα που λέει ωραία τραγούδια, την επόμενη φορά που τα συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πιάτο του, το πιθανότερο είναι πως θα τα δει με …άλλο μάτι!

medNutrition_diatrofopaixnidiarides_icon4

Οι «Διατροφοπαιχνιδιάρηδες», είναι μια ειδική έκδοση για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τα παιδιά να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα και λαχανικά και να βοηθήσει τους γονείς στην πιο δύσκολη …μάχη τους στην κουζίνα!

Στο βιβλίο υπάρχουν έντεκα εικόνες χρωματισμού. Καθεμιά από αυτές συνοδεύεται από ένα σύντομο μήνυμα που, με απλό και κατανοητό τρόπο, δίνει στα παιδιά να καταλάβουν την αξία των φρούτων και των λαχανικών στη διατροφή μας.

photo Εικόνα 1η,

medNutrition_diatrofopaixnidiarides_icon1

photo Εικόνα 2η,

medNutrition_diatrofopaixnidiarides_icon2

photo Εικόνα 3η,

medNutrition_diatrofopaixnidiarides_icon8

Συγγραφέας: Παρασκευάς Παπαχρήστος, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc
Αριθμός σελίδων: 34
ISBN: 9789963987115

medNutrition_diatrofopaixnidiarides_icon6

Οι «Διατροφοπαιχνιδιάρηδες» είναι διαθέσιμοι από τα βιβλιοπωλεία και από το eshop του medNutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες:
e-mail: info@mednutrition.gr
τηλ. 210 -7561853 (Παρασκευάς Παπαχρήστος)

medNutrition_URL

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου

Η Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1972. Σε ηλικία 9 χρονών εγκατάσταθηκε οικογενειακώς στην Ελλάδα, την Λαμία, όπου εκεί τελείωσε το Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1995 αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π). Από το 1998 έως τον Ιούνιο του 2014 εργαζόταν στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta). Σήμερα ασχολείται με προγραμματισμό/σχεδιασμό και εφαρμογές διαδικτύου. Είναι ο δημιουργός και διαχειριστής του KidsGo. Είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη και έχει τρία παιδιά.