Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Let’s Play! Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στο The Mall of Cyprus

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 12, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Let’s Play! Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στο The Mall of Cyprus

Τα Public κρύβουν αυτό το Σάββατο 13/12 στο The Mall of Cyprus 100 παιχνίδια αξίας 1.000 ευρώ και σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε και να τα κερδίσετε! Κούκλες, gaming, αυτοκίνητα, εκπαιδευτικά, μικρά και μεγάλα παιχνίδια σας περιμένουν εντελώς δωρεάν από τα Public, στο The Mall of Cyprus από τις 11πμ μέχρι τις 4μμ!

Βρείτε το κουτί που έχουν κρύψει στους χώρους του The Mall of Cyprus και ελάτε στα Public να παραλάβετε το περιεχόμενο!

Public-The-Mall-of-Cyprus-icon1

Ελάτε στη μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιχνίδια που έγινε ποτέ στην Κύπρο από τα Public!

Public-The-Mall-of-Cyprus-icon2

Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια; Όλοι εκεί λοιπόν, στο The Mall of Cyprus να παίξουμε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Public-The-Mall-of-Cyprus-icon4

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.