Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Η Στασικράτους φοράει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικό της πάρτι!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 12, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Η Στασικράτους φοράει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικό της πάρτι!

Tο STASIKRATOUS STREET PARTY είναι πια θεσμός.

Για 8η συνεχή χρονιά, η Στασικράτους, λαμπερή όσο ποτέ, υποδέχεται τους επισκέπτες στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικό της πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. κατά μήκος της οδού Στασικράτους.

Πλούσιο σε εμφάνιση όσο και σε εκδηλώσεις το πάρτι, αναμένεται και φέτος να κατακτήσει τις εντυπώσεις και να ξεσηκώσει από ενθουσιασμό και ικανοποίηση τους επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις θ’ αρχίσουν με την καθιερωμένη παρέλαση των μαζορετών της Λεμεσού στις 3:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Σε διάφορα σημεία, χαρούμενοι παιδότοποι με καρουζέλ και λούνα παρκ, παραμύθια να ζωντανεύουν και οι χαρακτήρες τους να προσφέρουν αξέχαστες συγκινήσεις στα παιδιά!

Ζήστε την μαγεία των 60’ς στη Στασικράτους και φωτογραφηθείτε με τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ‘60!

Η Εκδήλωση θα είναι μουσικά επενδυμένη με DJς. Επίσης παιδικές χορωδίες και ζωντανές πινελιές από μικρά συγκροτήματα, θα κάνουν ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα!

Οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα ν’ απολαύσουν καφέ, ποτό και διάφορα εδέσματα, τα οποία θα βρουν στα marquee κατά μήκος της Στασικράτους, προσφορά των χορηγών. Φιλανθρωπικοί Σύνδεσμοι θα πουλούν Χριστουγεννιάτικα γλυκά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Το Stasikratous Street Party διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Στασικράτους σε συνεργασία με το Concepto TORO και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας.

13 και 14 Δεκεμβριου ΟΛΟΙ να είστε εκεί!

Η Στασικράτους λοιπόν φορά τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί σ’ ένα διήμερο γεμάτο χαρά, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.