Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη Λευκωσίας 2014

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 19, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη Λευκωσίας 2014

Μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2015 η Τάφρος Κωνστάντζα θα είναι ένας χώρος γεμάτος δράσεις και εκδηλώσεις!

Η Παραμυθούπολη του Δήμου Λευκωσίας καθιερώθηκε κι αυτό είναι κάτι που μας ενθουσιάζει! Τόσο εμάς όσο και τους πιτσιρικάδες οι οποίοι θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να μπουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο παιχνίδια, λιχουδιές και φυσικά πολλά χαμόγελα!

Ο Δήμος Λευκωσίας, λοιπόν, καλωσορίζει τις γιορτές και δίνει το σύνθημα για την έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων, μέσα από τη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη 2014, ένα χώρο γεμάτο δράσεις και εκδηλώσεις ο οποίος στήθηκε και φέτος στην Τάφρο Κωνστάντζα.

Nicosia-paramithoupoli-icon2

Η Παραμυθούπολη θα περιλαμβάνει και φέτος Παγοδρόμιο, το αγαπημένο καρουσέλ και άλλα πολλά παιχνίδια που θα φθάσουν στη Λευκωσία από το φημισμένο Parko Paliatso της Αγίας Νάπας καθώς και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά (Άη Βασίλης, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι που θα μοιράζουν μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, θεατράκια, χορευτικά, yoga, μουσική, παιδικές θεατρικές παραστάσεις κ.ά.).

Nicosia-paramithoupoli-icon3

Nicosia-paramithoupoli-icon4

Nicosia-paramithoupoli-icon5

Nicosia-paramithoupoli-icon6

Nicosia-paramithoupoli-icon7

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Περιοδικό Time Out.

Μάθε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Παραμυθούπολης εδώ 

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.