Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Η Χαρά και το Γκουντούν του Ευγένιου Τριβιζά μάς ταξιδεύουν με το ιπτάμενο σουρωτήρι στη Χώρα του Καρναβαλιού!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 11, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Η Χαρά και το Γκουντούν του Ευγένιου Τριβιζά μάς ταξιδεύουν με το ιπτάμενο σουρωτήρι στη Χώρα του Καρναβαλιού!

Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΝΤΟΥΝ
Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες (Εκδόσεις Πατάκη)

Όλοι έχουν ουρά. Οι τίγρεις, τα χρυσόψαρα, τα πιάνα, οι χαρταετοί, ακόμα και οι στάσεις των λεωφορείων. Μόνο το Γκουντούν, το πιο περίεργο, το πιο χαριτωμένο, το πιο απίθανο ζωάκι του κόσμου που το κυνηγάει όμως αμείλικτα ο θανάσιμος εχθρός του, ο φοβερός και τρομερός Γκουντουνοφάγος, δεν έχει ουρά.

Αποκριάτικη ανάγνωση και εικαστικό εργαστήρι

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ο ατρόμητος ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους που δεν φοβάται καθόλου τους Γκουντουνοφάγους θα μας διηγηθεί με ποιον τρόπο το Γκουντούν ταξίδεψε με ένα ιπτάμενο σουρωτήρι στη Χώρα του Καρναβαλιού και απέκτησε μια ουρά από αποκριάτικες κορδέλες.

Επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν πασπαλισμένα τα μαλλιά τους με χαρτοπόλεμο ή είναι μεταμφιεσμένοι.

Chara-Gountoun-Triviza-icon2

Μετά την αφήγηση της ιστορίας θα μάθουμε να φτιάχνουμε ουρές από αποκριάτικες κορδέλες και άγριες μάσκες Γκουντουνοφάγου.

Η ανάγνωση του βιβλίου «Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΝΤΟΥΝ. Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες» θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στο κτήριο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου, στη Φανερωμένη. Θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήρι για τη δημιουργία αποκριάτικης κορδέλας και μάσκες με τους αγαπημένους ήρωες παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, για παιδιά από 4-10 χρόνων από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ.

Η συμμετοχή στην ανάγνωση και στο εργαστήρι θα γίνεται μόνο με κρατήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 22 128 157.

Την ημέρα της ανάγνωσης, θα πωλούνται βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά στο πωλητήριο του Πολιτιστικού και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθούν για ενίσχυση της Παιδογκολογικής μονάδας του Μακάριου νοσοκομείου.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.