Τεχνολογία

  • KidsGo με αγάπη!

«Κώδικας Κινητής Κυκλοφορίας» από τη Vodafone!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 9, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Τεχνολογία

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon7

Μια έξυπνη ιστορία κινουμένων σχεδίων ανέπτυξε η Vodafone, στο πλαίσιο του προγράμματος «bsafeonline», με στόχο να ενημερώσει τους χρήστες έξυπνων συσκευών για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon8Με πρωταγωνιστή τον Άρη, η animated αυτή ιστορία παρουσιάζει έναν «Κώδικα Κινητής Κυκλοφορίας» με απλά tips/συμβουλές για όλους όσους χρησιμοποιούν έξυπνες συσκευές, πλοηγούνται στο διαδίκτυο και αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους προσφέρει.

Μέσα από τις περιπέτειες στην καθημερινότητα του Άρη, αναδεικνύονται πιθανές προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουν οι χρήστες του ψηφιακού κόσμου, καθώς και εύκολοι τρόποι ώστε αυτοί να τις διαχειριστούν ή ακόμα και να τις αποφύγουν. Αυτό το υλικό μαζί με άλλα χρήσιμα ενημερωτικά εργαλεία για την ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας vodafone.gr/bsafeonline.

Το πρόγραμμα bsafeonline εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει η Vodafone.

Εσύ γνωρίζεις τον Κώδικα Κινητής Κυκλοφορίας; Εσύ γνωρίζεις τους 10 βασικούς κανόνες ασφαλούς χρήσης
των συσκευών σου;

Ο Άρης αναλαμβάνει να σου μάθει τον κώδικα κινητής κυκλοφορίας. Ακολούθησε τον!!!

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon2

και

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon3

και

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon4

και

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon5

και

Kodikas-Kinitis-Kykloforias-Vodafone-Aris-icon6

Μπες εδώ και ακολούθησε τον Άρη…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.