Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού! Δράση Υπουργείου Υγείας 07 – 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 2, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού! Δράση Υπουργείου Υγείας 07 – 30 Σεπτεμβρίου 2015

 

Το Υπουργείο Υγείας θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2015, μέσα από τη Δράση της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών «Περπατώ με γρήγορο βήμα, με το Υπουργείο Υγείας». Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Η εβδομάδα είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Συντονιστικός φορέας για την Κύπρο είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί σε δύο απογεύματα, μεταξύ των ωρών 18:30 – 19:30 την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015. Περιλαμβάνει περπάτημα με γρήγορο βήμα, διάρκειας 45 λεπτών, σε μια διαδρομή στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου Ποταμού, πλησίον του Υπουργείου Υγείας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν αθλητική ενδυμασία και να είναι εφοδιασμένοι με μπουκάλι νερού. Σημείο συνάντησης έχει καθοριστεί η είσοδος του Υπουργείου Υγείας στις 18:15.

Ελάτε να περπατήσουμε μαζί, με γρήγορο βήμα, με το Υπουργείο Υγείας. Να ενώσουμε τα βήματά μας και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως περπατούμε για την υγεία μας, για την προαγωγή του αθλητισμού, της σωματικής άσκησης, της ψυχικής μας ευεξίας.

Σας περιμένουμε όλους! Για συμμετοχή, παρακαλώ όπως απαντήσετε μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 στα τηλέφωνα 22605403, 22605402, 22605740, 22605629, 22605398.

Perpatw-me-grigoro-vima-european-week-sports-2

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.