Δραστηριότητες

  • KidsGo με αγάπη!

Countryside Park Effect, ένα πάρκο μέσα στην πόλη της Λευκωσίας!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 11, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Δραστηριότητες

Countryside-Park-icon3

Έχοντας συμπληρώσει με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας, το Countryside Park είναι έτοιμο να καλωσορίσει την Άνοιξη και να φιλοξενήσει και πάλι στους χώρους του αξέχαστα πάρτι γενεθλίων για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

Countryside-Park-logo

Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, εντός της πόλης της Λευκωσίας, το Countryside Park προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία για τα παιδιά και έναν ιδανικό χώρο ξεκούρασης για τους μεγάλους.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και να λάβουν μέρος στις διάφορες δραστηριότητες του πάρκου.

Από τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών, ξεχωρίζουν η περιποίηση των πόνυ, η βόλτα με τα πόνυ και η οδήγηση στην πίστα με τα ποδοκίνητα αυτοκινητάκια (Pedal Karts).

Countryside-Park-icon2

και

Countryside-Park-icon1

Το Countryside Park δεν είναι απλά ένα πάρκο μέσα στην πόλη αλλά ένας χώρος που σε καλεί να ζήσεις με τα παιδιά σου ανεπανάληπτες στιγμές, και να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες!

open-hous-icon Ωράριο λειτουργίας: Ανοικτό μόνο για κρατήσεις ή εκδηλώσεις.

telephone-icon Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε: 99465804

facebook-icon Facebook page: https://www.facebook.com/countrysidepark

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.