Βιβλιοπαρουσιάσεις

  • KidsGo με αγάπη!

Ιατρική εγκυκλοπαίδεια για μωρά και παιδιά

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 17, 2013 Συγγραφέας: Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου Κατηγορία: Βιβλιοπαρουσιάσεις, Υγεία

book_icon1

Η Dr Miriam Stoppard διάσημη γιατρός και προσωπικότητα αφιερώθηκε στην παιδιατρική, γράφοντας άρθρα και βιβλία γύρω από την υγεία και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Οι εκπομπές της, στην Αγγλική τηλεόραση για την υγιεινή και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών είναι οι πιο δημοφιλείς.

Η Dr Miriam Stoppard θεωρείται κορυφή στη Βρετανία ως συγγραφέας για τους γονείς. Η εφημερίδα Guardian την ονομάζει «γκουρού των γονέων» («parenting guru») και δημοσκόπηση που έγινε από την Bounty μεταξύ 3000 γυναικών την κατέταξε ως την Βρετανίδα που πιο πολύ εμπιστεύονται και σέβονται ως ειδική για μωρά.

http://www.miriamstoppard.com/about.html

Είναι λοιπόν σημαντικό να έχουν οι γονείς την ευχέρεια να έχουν στο σπίτι τους, τρόπος του λέγειν πάντοτε, έναν τέτοιας εμβέλειας παιδίατρο για μια πρώτη συμβουλή, πριν φυσικά αποταθούν στο δικό τους παιδίατρο.

Το βιβλίο της Dr Stoppard «Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια για μωρά και παιδιά» είναι ένα εξαίρετο βοήθημα, ένα επιστημονικό και σύγχρονο πρακτικό βιβλίο, ένας πολύτιμος σύμβουλος για την υγεία και τη ζωή του παιδιού μας.

Γεμάτο με απλές οδηγίες για την περίθαλψη του παιδιού στο σπίτι και συμβουλές για το πότε πρέπει να ζητήσουμε τη βοήθεια του δικού μας παιδίατρου.

Πλούσιο σε οδηγίες για την προφύλαξη του παιδιού από ατυχήματα στο σπίτι, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στην παιδική χαρά, στην πλαζ, και πως αυτά αντιμετωπίζονται.

Ενημερωθείτε για τις πρώτες βοήθειες που θα πρέπει να δώσετε στο παιδί σας εάν συμβεί κάποιο ατύχημα. Δείτε το σωστό και άμεσο τρόπο αντιμετώπισης περιπτώσεων έκτακτης ανάγκης, όπως ο πνιγμός, η απώλεια των αισθήσεων, η ηλεκτροπληξία, οι αιμορραγίες, τα εγκαύματα, το σοκ, οι δηλητηριάσεις, τα τσιμπήματα και η ασφυξία. Μάθετε τις τεχνικές αναζωογόνησης, το «φιλί της ζωής», τις μαλάξεις στήθους κλπ.

Με ολοζώντανες φωτογραφίες που κατευθύνουν σε κάθε σελίδα το έργο μας βήμα προς βήμα.

Ας έχουμε λοιπόν στο σπίτι μας έναν «παιδίατρο» για την πρώτη συμβουλή. Να θυμόμαστε όμως: Αυτό ποτέ δεν αντικαθιστά την ανάγκη να προσφεύγουμε τελικά στον πραγματικό παιδίατρο.

Άλλα βιβλία της Dr Miriam Stoppard:

(2009) Από τη σύλληψη ως τον τοκετό, Μίνωας

(2009) Η πλήρης φροντίδα του παιδιού, Μίνωας

(2009) Σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετός, Μίνωας

(2009) Το βιβλίο της φροντίδας του μωρού, Μίνωας

(2008) Εννέα υπέροχοι μήνες, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

(2007) Η πλήρης φροντίδα του παιδιού, Μίνωας

(2006) Η μέρα μου, Εκδόσεις Πατάκη

(2006) Μου αρέσουν τα σχήματα, Εκδόσεις Πατάκη

(2006) Οι πρώτες δεξιότητες του μωρού, Σαββάλας

(2006) Σε κίνηση, Εκδόσεις Πατάκη

(2006) Φανταστικά χρώματα, Εκδόσεις Πατάκη

(2005) Οδηγός υγείας για όλη την οικογένεια, Εκδόσεις Πατάκη

(2005) Πρώτες βοήθειες για μωρά και παιδιά, Μίνωας

(2004) Σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετός, Μίνωας

(2000) Η πλήρης φροντίδα του παιδιού, Μίνωας

(1999) Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά και πώς να απαντήσετε, Κεντικελένη / Ακμή

(1999) Σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετός, Μίνωας

(1998) Η αγωγή του σεξ, Εκδόσεις Πατάκη

(1995) Εγκυμοσύνη και τοκετός, Κεντικελένη / Ακμή

(1995) Εσείς και η εγκυμοσύνη, Κεντικελένη / Ακμή

(1995) Εσείς και το μωρό σας, Κεντικελένη / Ακμή

(1988) Εσείς και το παιδί σας, Κεντικελένη / Ακμή

(1988) Ιατρική εγκυκλοπαίδεια για μωρά και παιδιά, Κεντικελένη / Ακμή

Γνωρίστε το παιδί σας, Μίνωας

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου

Η Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1972. Σε ηλικία 9 χρονών εγκατάσταθηκε οικογενειακώς στην Ελλάδα, την Λαμία, όπου εκεί τελείωσε το Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1995 αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π). Από το 1998 έως τον Ιούνιο του 2014 εργαζόταν στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta). Σήμερα ασχολείται με προγραμματισμό/σχεδιασμό και εφαρμογές διαδικτύου. Είναι ο δημιουργός και διαχειριστής του KidsGo. Είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη και έχει τρία παιδιά.