Κατασκευές

  • KidsGo με αγάπη!

Do It Yourself: σχεδιάζουμε τη γραβάτα του μπαμπά!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 10, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Κατασκευές

Do It Yourself: σχεδιάζουμε τη γραβάτα του μπαμπά!

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει. Τι θα λέγατε να του χαρίσουμε μία γραβάτα σχεδιασμένη από τα χεράκια των παιδιών του; Ένα δώρο που θα το χαρούν όλοι, μικροί και μεγάλοι! Οι μικροί μας φίλοι δημιουργώντας το και οι μεγάλοι (οι μπαμπάδες) φορώντας το!

Gift-Ties-for-Daddy-icon2

Θα χρειαστούμε μία μονόχρωμη γραβάτα, κυκλοφορούν πολλές στην αγορά και πολύ φθηνές μάλιστα, μερικούς ανεξίτηλους μαρκαδόρους για ύφασμα, ιδανικούς για ζωγραφική ή μαρκάρισμα σε ρούχα, και μερικές λαδόκολλες.

Gift-Ties-for-Daddy-icon3

Θα ήταν καλό αρχικά να δώσουμε στα παιδιά μία λαδόκολλα για να σχεδιάσουν πάνω σε αυτή το μέγεθος της γραβάτας, ώστε έχοντας τα όρια της γραβάτας πάνω σε χαρτί να ξεκινήσουν να σχεδιάζουν αυτά που θα ήθελαν να απεικονίζονται στην γραβάτα – δώρο του μπαμπά.

Gift-Ties-for-Daddy-icon4

και

Gift-Ties-for-Daddy-icon5

και

Gift-Ties-for-Daddy-icon6

Αφού ετοιμάσουν τις ζωγραφιές τους πάνω στη λαδόκολλα – γραβάτα, μπορούν έχοντας αυτή σαν αναφορά να αντιγράψουν τα σχέδια τους πάνω στην γραβάτα – δώρο του μπαμπά.

Gift-Ties-for-Daddy-icon7

Είναι μία πολύ όμορφη ιδέα, δημιουργική και πολύ ευχάριστη που ξετρελαίνει ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά, εξηγώντας τους μάλιστα για ποιον προορίζεται η γραβάτα που σχεδιάζουν!

Gift-Ties-for-Daddy-icon8

Τελειώνοντας είναι καλό από τη μέσα μεριά της γραβάτας να γράψουμε την ημερομηνία-χρονιά που τα παιδιά σχεδίασαν τη γραβάτα και τη χάρισαν στον μπαμπά τους για την Ημέρα του Πατέρα, ώστε να μείνει για πάντα ενθύμιο!

Gift-Ties-for-Daddy-icon9

…και η γραβάτα μας είναι έτοιμη!!!

Gift-Ties-for-Daddy-icon10

Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε! Τα παιδιά θα περάσουν όμορφες στιγμές και ο μπαμπάς θα χαρεί πολύ και θα καμαρώνει για το δημιουργό της γραβάτας του!!!

Τα δε παιδιά όταν θα βλέπουν τον μπαμπά να φορά τη γραβάτα που του σχεδίασαν… θα πετούν από χαρά!!!

Gift-Ties-for-Daddy-icon11

Την ωραία αυτή κατασκευή βρήκαμε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο site makeit-loveit.com

Make-It-Love-It-logo

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με πολλή αγάπη, καλές δημιουργίες …και Χρόνια Πολλά Μπαμπά!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.