Κατασκευές

  • KidsGo με αγάπη!

Ο Φινέας και ο Φερμπ τώρα και σε αυτοκόλλητα!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 18, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Κατασκευές

Ο Φινέας και ο Φερμπ τώρα και σε αυτοκόλλητα!

Οι πρωταγωνιστές της συναρπαστικής σειράς κινουμένων σχεδίων του Disney Channel, Φινέας και Φερμπ, δύο πολυμήχανα ετεροθαλή αδέλφια που κάνουν με τα φιλόδοξα σχέδια τους την καθεμία από τις 104 ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών ξεχωριστή, έρχονται να σας κρατήσουν συντροφιά με τα πολύχρωμα και συναρπαστικά τους αυτοκόλλητα.

Fineas-Ferb-stickers-icon3

Τί πρέπει να κάνετε;

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το pdf αρχείο που θα βρείτε εδώ. Ακολούθως ανοίξτε το αρχείο, και τυπώστε τό έγχρωμο σε Α4 αυτοκόλλητο χαρτί. Με τη βοήθεια ενός ενήλικα (μητέρα, δασκάλα, …) κόψτε προσεκτικά τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, Φινέα και ο Φερμπ.

Αυτό είναι όλο …και τα αυτοκόλλητα Φινέας και Φερμπ είναι έτοιμα στο λεπτό!!! Τα πολύχρωμα και χαριτωμένα αυτά αυτοκόλλητα μπορείτε να τα κολλήσετε στα ντύματα των βιβλίων σας ή στα τετράδια σας, κάνοντας τα να ξεχωρίζουν!!!

Fineas-Ferb-stickers-icon2

Μία πολύ καλή ιδέα για τα παιδιά αλλά και για τους εκπαιδευτικούς!

Από το KidsGo με πολλή αγάπη!!!

Πηγή: family.disney.com

FamilyDisney_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.